main picture

main picture

Σελίδες

Παρασκευή 9 Οκτωβρίου 2015

Λέμε ΝΑΙ στην ξεκούραση και στην αναζωογόνηση μ’ ένα μασάζ!!!

Η ανακουφιστική τεχνική της μάλαξης, συνδέεται με την αρχέγονη ανάγκη του ανθρώπου για φροντίδα μέσω του αγγίγματος και επιδρά θετικά στη ψυχοσωματική του κατάσταση. 
Το μασάζ είναι μια πανάρχαια τεχνική που αναπτύχθηκε στις Ασιατικές κοινωνίες, όπως στην Ινδία και την Κίνα εδώ και 5.000 χρόνια. Όμως και οι αρχαίοι Έλληνες και ο Ιπποκράτης, ήδη από το 430 π. Χ. χρησιμοποιούσαν την τεχνική της μάλαξης για θεραπευτικούς λόγους.
Μια συνεδρία μασάζ βοηθά στην αναζωογόνηση σώματος και πνεύματος, χαρίζει ευεξία, βοηθά στη μείωση του πόνου, του άγχους και του στρες, αλλά δρα και θεραπευτικά, αφού έχει ευεργετική επίδραση σε ζωτικά συστήματα του ανθρώπινου οργανισμού (το μυϊκό, το κυκλοφορικό, το λεμφικό, το νευρικό σύστημα κλπ.).


Το μασάζ βελτιώνει την ποιότητα ζωής και είναι ένα υπέροχο δώρο προς το σώμα και την ψυχή μας που αξίζει να προσφέρουμε στον εαυτό μας! 
Σημ. Υπάρχουν πολλών ειδών μασάζ, με γνωστότερο το Σουηδικό μασάζ, το σιάτσου, κ.ά. Ο Ιατρός του Υδροθεραπευτηρίου θα σας παρέχει τις απαραίτητες συμβουλές, ώστε η επιλογή να σας προσφέρει τα καλύτερα αποτελέσματα.

http://www.loutrakispa.gr/index.php/services/bodyspa.html


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου