main picture

main picture

Σελίδες

Πέμπτη 22 Οκτωβρίου 2015

Το μασάζ… δεν είναι πολυτέλεια, αλλά ένα πολύτιμο δώρο για την υγεία μας!

Νιώθετε πως είστε κουρασμένοι και πως χρειάζεστε λίγη τόνωση στον οργανισμό σας; Κάντε μία συνεδρία μασάζ και ανακαλύψτε πως θα ανακτήσετε τη χαμένη σας ζωντάνια με απόλυτο φυσικό τρόπο, γιατί το μασάζ:

Τονώνει το ανοσοποιητικό, καταπολεμά τυχόν φλεγμονές,  μειώνει την παραγωγή της ορμόνης του άγχους, την κορτιζόλη, προσφέροντας χαλάρωση σώματος και πνεύματος.

Ανακουφίζει από τον πόνο και μειώνει το στρες γιατί βοηθά στην απελευθέρωση των σημείων πίεσης, με αποτέλεσμα τα συμπτώματα να μειώνονται. Η μείωση των επιπέδων της κορτιζόλης, ενισχύει τις ορμόνες που δημιουργούν το αίσθημα ευχαρίστησης, τη σεροτονίνη και τη ντοπαμίνη.

Χαλαρώνει τους μυς και προσφέρει ανακούφιση από τον πόνο στον αυχένα, στην πλάτη ή τη μέση που οφείλεται συχνά στην πίεση της δουλειάς και την κακή στάση του σώματος. Το μασάζ αυξάνει την κυκλοφορία του αίματος και βοηθά στην απελευθέρωση της έντασης από τους μυς διευκολύνοντας την παροχή οξυγόνου που συντελεί στη γρηγορότερη ανάκαμψή τους.

Κάνει το δέρμα πιο λαμπερό, αφού κατά τη διαδικασία του μασάζ, τα νεκρά κύτταρα απομακρύνονται και η επιδερμίδα ανανεώνεται και γίνεται πιο λαμπερή. Επίσης το μασάζ βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος, προάγοντας την αναζωογόνηση της επιδερμίδας.

Μία συνεδρία μασάζ, βελτιώνει την ποιότητα του ύπνου, αφού εκτός από το σώμα, ηρεμεί και το πνεύμα, βελτιώνοντας έτσι σημαντικά την ποιότητα του ύπνου.

Σημ. Υπάρχουν πολλών ειδών μασάζ, με γνωστότερο το Σουηδικό μασάζ, το σιάτσου, κ.ά. Ο Ιατρός του Υδροθεραπευτηρίου θα σας παρέχει τις απαραίτητες συμβουλές, ώστε η επιλογή να σας προσφέρει τα καλύτερα αποτελέσματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου